Aplicatii Web


Ce este o aplicație web?
În cele mai simple și puține cuvinte, o aplicație web este un serviciu personalizat menit să îți ușureze și să îți eficientizeze munca. Extrapolând la scară mai mare, o astfel de aplicație poate eficientiza întregi procese de producție, poate îmbunătăți performanța echipei de vânzări sau poate optimiza componenta de resurse umane.

Eficiența unei aplicații web dedicate, că vorbim despre CMS, CRM, sisteme de email marketing-online, formulare, module de e-commerce sau orice alt tip de aplicaţie, se traduce, la final, prin profit și mulțumirea angajaților.

În contextul în care zona de business migrează online și internetul este din ce în ce mai mult accesat pe smartphone-uri, fiind vorba de aplicații online, unul dintre cele mai importante avantaje este portabilitatea. Aplicațiile pot fi accesate de oriunde și mai ales de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Punem accent pe simplitate. Dedicăm timp și gândim în detaliu componentele UI (User Interface) și UX (User Experience). Ne dorim ca aplicațiile greoaie, care nu pot fi operate intuitiv, să dispară de pe piață. Ceea ce putem face în acest sens este să oferim alternative moderne și personalizate, iar acesta este obiectivul nostru.