Website-uri Premium


Ne-ați arătat, v-am ascultat!
În cei 12 ani de când straightAD a luat ființă, am avut onoarea de a lucra îndeaproape cu sute de colaboratori și clienți. Fiecare dintre aceștia ne-a învățat o lecție importantă, anume că nu putem niciodată generaliza, fiecare având nevoile sale specifice, nevoi cărora nu li se poate răspunde cu o soluție-șablon. Asfel, am încercat mereu să ieșim din tipare și să dezvoltăm website-uri premium, personalizate până în cel mai mic detaliu. Pentru că putem și pentru că meritați.

StraightCMS

straightCMS a fost gândit și dezvoltat pentru a fi coloana vertebrală a oricărui website. Aplcicația CMS (Content Management System) nu este mai mult decât o structură tehnică pe care se dezvoltă soluții personalizate, pentru fiecare client în parte:

Spre deosebire de aplicațiile open-source, straightCMS are următoarele avantaje:

Securitate - Firește, datorită faptului că aplicațiile open-source oferă acces în codul sursă, site-urile construite pe structura acestora sunt predispuse atacurilor informatice de toate felurile. straighCMS este optimizat pentru a oferi protecția necesară pentru datele tale.

Flexibilitate - Fiindcă este al nostru și putem face ce vrem cu el, ne vom asigura că site-ul tău va avea un CMS căruia să nu-i lipsească nicio funcționalitate de care ai nevoie, dar nici nu are lucruri în plus care să îngreuneze codul.

Modularitate - În strânsă legătură cu punctul anterior, straightCMS este construit pe un sistem modular. Putem adăuga sau elimina oricând noi funcționalități.

Dezvoltare - Pentru că suntem perfecționiști și țintim tot mai sus, CMS-ul nostru nu poate fi, în ochii noștri, niciodată gata. Ne vine mereu câte o idee despre cum am putea să îmbunătățim serviciul, dar asta e bine - se numește evoluție.